Uw partner op het gebied van al uw zakelijke communicatie

Eazit is een jong bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van Telefonie, ICT en Internet. Met een team van specialisten blijven we ons continue breed oriënteren, want de ontwikkelingen gaan snel en geen klant is hetzelfde. Maar naast specialisten zijn we bovenal een team met een no-nonsens instelling en plezier in ons werk. Samen streven wij ernaar om altijd een passende oplossing te bieden!

Supersnel Internet

Wat u mag verwachten van een zakelijke provider is deskundige service en support. Onze medewerkers weten wat belangrijk is voor uw onderneming: online blijven.

Scherpe tarieven

Met glasvezel van Crystal Networks profiteert u van extreem snel internet. De upload- en downloadsnelheid zijn gelijk.

Deskundig support

Naast een stabiel en betrouwbaar netwerk, profiteert u met glasvezel van Crystal Networks van zeer scherpe maandelijkse tarieven.

Waarom glasvezel op bedrijventerreinen?

De behoefte aan snel internet groeit, ook in de zakelijke markt. Er wordt steeds meer gewerkt op externe servers en ‘in de cloud’. Ook bellen gaat tegenwoordig bijna altijd via internet. Dit vraagt om meer bandbreedte en een stabiele internetverbinding. Dat is mogelijk met glasvezel.

Eazit wilt door gezamenlijke inspanningen zo snel mogelijk een minimaal aantal aansluitingen verkopen, zodat uw bedrijf tegen een scherpe prijs van snel internet kunnen profiteren. Die prijzen zijn namelijk door het collectief aanbieden en aanschaffen nu veel aantrekkelijker!

Eazit maakt optimaal gebruik van de voordelen van glasvezel door de mogelijkheid te bieden om een verbinding technisch op te delen voor verschillende eindgebruikers. Zo kunnen meerdere bedrijven in een bedrijfsverzamelpand gebruik maken van dezelfde verbinding en toch technisch en contractueel volledig gescheiden zijn van elkaar. Veilig én voordelig.

Met glasvezel bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen doordat u voldoende capaciteit klaar heeft staan voor de diensten die u nu, maar ook later gaat inzetten.

Uitgelicht

Dit zijn de regels voor een succesvol videogesprek

Een goede voorbereiding op het gesprek is key. Maak daarom van tevoren duidelijke afspraken met je gesprekspartner: hoe laat en via welke tool?

Lees Meer

Samenwerken op afstand: hoe werkt dat?

Ondanks het feit dat wij een digitaal ICT-bedrijf zijn en geregeld met elkaar op afstand samenwerken is het toch een hele uitdaging. Hoe zorg je voor een succesvol thuiswerkbeleid?

Lees Meer

Eazit bundelt krachten voor complete MKB propositie

Eazit biedt met deze samenvoeging een compleet dienstenpakket op het gebied van telefonie, internet, ICT en netwerkdiensten.

Lees Meer

Ook super snel internet
voor uw bedrijf?

Check of uw bedrijventerrein meedoet met deze collectieve aanbieding.